Geavanceerd
Toegangbeheer bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via toegangsbeheer kan je bepaalde gebruikers toegang geven om één of meerdere modules volledig te beheren. Om dit in te stellen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Toegangbeheer' in de linkerkolom.

4. Bekijk en bewerk de rechten.
Vink aan wie een bepaalde module mag beheren.

Opmerking: Een administrator heeft automatisch rechten voor alle modules.

Tip: Ga over het icoontje met je muis om te weten over welke module het gaat.

Opmerking: Een beheerder van een module kan alles bekijken, bewerken en verwijderen van die module. Geef dus niet zomaar aan iedereen rechten!

Opmerking: Je kan afzonderlijke rechten instellen bij het profiel, postvakken en documenten. Je hoeft dus geen rechten te hebben voor de module om toch toegang te hebben.