Activiteiten
Standaardkleur activiteit instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als er een activiteit wordt aangemaakt, wordt er een kleur toegekend. Deze kleur is zichtbaar in de kalender. Indien het kleur niet aangepast werd bij het aanmaken van de activiteit, zal de standaardkleur worden toegekend. Deze standaardkleuren worden bepaald per type activiteit. Een wedstrijd kan bijvoorbeeld steeds in het rood weergegeven worden en een verkoop in het groen.

Om deze standaardkleuren te wijzigen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Activiteiten' in de linkerkolom en daarna op 'Algemeen'.

4. Klik op het gekleurde vakje naast een type activiteit.

5. Kies een kleur, of geef een kleur in, en klik op 'OK'.

6. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Het standaardkleur kan overschreven worden bij het aanmaken van een activiteit of bij het bewerken van een activiteit.