Ledenportaal
Verjaardagskalender en nieuwe contacten (niet) weergeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verjaardagskalender

Het kan leuk zijn voor leden om te weten wie er binnenkort jarig is of wie recent verjaard is. Daarom kan je ervoor kiezen om een verjaardagskalender weer te geven op de overzichtspagina. Om recente verjaardagen of contacten die binnenkort jarig zijn weer te geven op de overzichtspagina, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Ledenportaal' in de linkerkolom en daarna op 'Overzichtspagina'.

4. Klik bij de widget 'Verjaardagen' op het tandwieltje

5.  Plaats de schakelaar 'Verjaardagskalender' op 'Ja' en geef de groepen in die op de verjaardagskalender (niet) mogen verschijnen. Plaats de schakelaar op 'Nee' indien je de verjaardagskalender niet wil weergeven. Je kan eveneens instellen wie de verjaardagen kunnen zien.

6. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Op de overzichtspagina kiest de gebruiker zelf of deze recente verjaardagen (verleden) wil zien of contacten die binnenkort jarig (toekomst) zijn.

Nieuwe contacten

Als nieuw lid in een groep komen is soms onwennig. Daarom kan het leuk zijn om de nieuwe leden te introduceren aan de vereniging. Dit kan door nieuwe leden te plaatsen op de overzichtspagina. Om dit in te stellen, volg je de volgende stappen:

Volg stap 1-3 zoals hierboven (verjaardagskalender).

4. Klik bij de widget 'Nieuwe contacten' op het tandwieltje

5. Plaats de schakelaar 'Nieuwe contacten weergeven op overzichtspagina' op 'Ja' en geef de groepen in indien je nieuwe contacten wil weergeven. Plaats de schakelaar op 'Nee' indien je nieuwe contacten niet wil weergeven. Je kan eveneens instellen wie de nieuwe contacten kunnen zien.

Enkel nieuwe contacten die toegevoegd worden aan de selectie die je ingesteld hebt bij 'Weergeven' zullen weergegeven worden op de overzichtspagina.