Ik kan niet inloggen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent, kan je via de onderstaande stappen je gebruikersnaam opvragen of wachtwoord resetten.
Opmerking: Indien je nog geen account hebt, dien je de
administrator van je vereniging te contacteren.

Gebruikersnaam vergeten

1. Surf naar de Peepl-pagina van jouw vereniging.

2. Klik op de knop 'Gebruikersnaam vergeten?'

3. Vul je e-mailadres in en druk op 'Verzenden'.

4. Via e-mail krijg je dan jouw gebruikersnaam toegestuurd.

Tip: de gebruikersnaam is meestal samengesteld als volgt: VoornaamNaam en is niet hoofdlettergevoelig.

Wachtwoord vergeten

1. Surf naar de Peepl-pagina van jouw vereniging.

2. Klik op de knop 'Wachtwoord vergeten?'

3. Vul je gebruikersnaam in.

4. Druk op 'Verzenden'.

Via e-mail krijg je dan instructies toegestuurd om een nieuw wachtwoord te kiezen.

5. Klik op de knop 'wachtwoord kiezen' in de e-mail.

Na het drukken op de knop, zal je doorverwezen worden naar een pagina waar je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

7. Vul hier je nieuw wachtwoord twee keer in en druk op 'Wijzig mijn wachtwoord'.