Type activiteit (de)activeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Niet alle soorten activiteiten worden gebruikt in alle verenigingen. Daarom kan je een type activiteit (de)activeren. Om een type activiteit te (de)activeren, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Activiteiten' in de linkerkolom en daarna op 'Algemeen'.

4. (De)activeer activiteiten aan de hand van de schakelaar en klik op 'Opslaan'.

Opmerking: Deze instellingen gelden enkel voor nieuwe activiteiten. Er wordt niets gewijzigd bij reeds aangemaakte activiteiten.

Tip: Wijzig het standaardkleur van een activiteit in de agenda door te klikken op het gekleurde vakje naast de type activiteit.