Hoe kan ik meerdere Peepl accounts koppelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door verschillende Peepl-accounts aan elkaar te koppelen, kan je moeiteloos switchen van de ene naar de andere, zonder telkens opnieuw te moeten inloggen. Je kan zowel accounts van dezelfde community als van een andere community koppelen. Denk bijvoorbeeld aan de accounts van je kinderen.

Accounts koppelen

1. Klik op je naam rechtsboven.
2. Klik op 'Instellingen'.

3. Klik op 'Accounts koppelen'.

4. Indien het gaat om een gebruiker van dezelfde vereniging dan hoef je enkel de gebruikersnaam in te geven. Daarna klik je op 'Opslaan'.
Voorbeeld: Een mama met twee jonge kinderen in dezelfde voetbalclub.

Indien het gaat om een gebruiker van een andere vereniging dan moet je ook het subdomein vermelden.
Voorbeeld: iemand die een Peepl-account heeft voor zowel de muziekschool als de balletclub.

• Verzet de ja/nee-schakelaar op Ja.

• Vul de URL in van de andere vereniging.  De URL kan je bekijken in de adresbalk.

• Vul de gebruikersnaam in van de account die je wil koppelen.

Voorbeeld:  Ik ben ingelogd bij Muziekschool.peepl.be en ik wil  mijn account op balletschoolrose.peepl.nl koppelen. Ik geef dus 'balletschoolrose.peepl.nl" in als URL.

5. Er werd een e-mail gestuurd naar je primair e-mailadres. Klik op de knop 'koppeling bevestigen' in de e-mail.

6. Bevestig de koppeling door het wachtwoord in te geven van het account die je wilt koppelen. Klik op 'bevestigen'.

Accounts ontkoppelen

Accounts die je aan elkaar gekoppeld hebt, kan je ook weer ontkoppelen. volg daarvoor deze stappen:

1. Klik op je naam rechtsboven.
2. Klik op 'Instellingen'.

3. Klik op 'Accounts koppelen'.

4. Klik op de vuilbakjes van de accounts die je wilt ontkoppelen.

5. Bevestig de ontkoppeling door te klikken op 'verwijderen'.