Herinneringspatronen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met herinneringspatronen configureer je de automatische e-mails die verstuurd worden bij een activiteit.

Je kan zelf patronen maken of het standaardpatroon wijzigen. Lees zeker het artikel over de automatische flow voor je herinneringspatronen gaat aanmaken.

Herinneringspatroon toevoegen of bewerken

Om een herinneringspatroon aan te maken, volg je deze stappen:

1. Klik op Beheer in de navigatiebalk.

2. Klik op Instellingen in het linkermenu.

3. Klik op Activiteiten in de linkerkolom en daarna op Herinneringspatronen.

4. Klik op Nieuw herinneringspatroon rechtsboven of kies Acties > Bewerken.

5. Vul de gevraagde informatie in.

• Stel de uitnodigingsmail in. Wil je een e-mail sturen naar alle uitgenodigden bij de start van de inschrijving of verkoop?

• Stel de infomail voor volgers in. Wil je een e-mail sturen naar de volgers bij de start van de inschrijving of verkoop?

• Stel de bevestigingsmail in. Wil je een inschrijving onmiddellijk bevestigen via e-mail?

• Stel de "binnenkort"-mail in. Wil je nog een laatste mailtje sturen naar de deelnemers vlak voor de activiteit? Plaats dan de schakelaar op Ja en kies wanneer deze e-mail verzonden moet worden.

• Stel herinneringen in.
    Wil je een herinnering sturen naar alle uitgenodigden die nog niet reageerden? Kies hoeveel dagen/uren/weken voor de inschrijvingsdeadline de herinnering(en) moet(en) verzonden worden.

6. Klik op Opslaan om het herinneringspatroon te bewaren.