Contact of organisatie bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een contact te bekijken, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'CRM' in het menu links. Klik daarna op Contacten' of 'Organisaties'.

3. Zoek het contact die je wenst te bekijken of bewerken.
Tip: Je kan een contact gemakkelijk vinden aan de hand van de groepenstructuur of via de zoekbalk.

4. Klik op 'Acties' en 'Profiel bekijken' om het profiel te bekijken of bewerken.

5. Bekijk alle gegevens.

Opmerking: Als beheerder bij de module 'Contacten' heb je steeds het recht om alle gegevens te bekijken en wijzigen. Ook als dit anders is ingesteld.

6. Bewerk
de gegevens door te klikken op het potloodje.