Inschrijving toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een inschrijving aan te maken, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.
2. Klik op 'Inschrijvingen' in het menu links .

3. Klik op 'Inschrijving toevoegen' in de rechterkolom.

4. Maak de inschrijving aan.

• Algemeen

A. Geef de inschrijving een naam, beschrijf de inschrijving en kies welk kleur het krijgt in de agenda.
B. Kies ervoor om een nieuwe of bestaande inschrijvingsgroep* te gebruiken.
In geval van een nieuwe inschrijvingsgroep: geef de groep een naam en bepaal of de inschrijvingsgroep een subgroep is van een andere groep.
C. Upload eventuele bijlagen.
D. Bepaal de start- en einddatum.
E. Bepaal de start- en einddatum van de inschrijvingen. Stel in wanneer de uitnodigingsmail verstuurd wordt.
Opmerking: als je hier niets instelt, wordt er geen uitnodiginsmail verstuurd.
F. Is deze inschrijving zichtbaar op Peepl? Voor wie is deze inschrijving zichtbaar?
Is deze inschrijving zichtbaar op de website?
Is het aantal plaatsen bij deze inschrijving beperkt? Tot hoeveel?

*Per inschrijving wordt er automatisch een inschrijvingsgroep aangemaakt. Dit staat compleet los van andere indelingen. Elke inschrijvingsgroep bestaat uit 1 of meer verantwoordelijken, deelnemers en oud-deelnemers. Een deelnemer wordt oud-deelnemer wanneer een inschrijving afgesloten wordt.

Je kan deze indeling ook doorheen Peepl gebruiken om bijvoorbeeld gericht mailings te versturen.

• Tarieven

A. Geef het tarief een beschrijving.
Tip: je kan verschillende tarieven instellen, bijvoorbeeld een tarief "Volwassenen" en een tarief "Kinderen".
B. Bepaal de prijs van het tarief.
C. Voeg een tarief toe.
D. Verwijder een tarief.

• Sessies

A. Bepaal op welke dag(en) de sessies plaatsvinden.
B. Stel de locatie in.
C. Geef het start- en einduur in.
D. Bepaal de verantwoordelijke(n).
E. Verwijder een sessiemoment.
F. Voeg een sessiemoment toe.
G. Klik op 'Geneer sessies' om de sessies aan te maken.

Bijvoorbeeld : Voetbaltraining elke maandag van 19u tot 21u.