Soorten communicatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Peepl kan je op verschillende manieren communiceren met je contacten:

• Een nieuwsartikel verschijnt op de overzichtspagina van Peepl en kunnen leden steeds bekijken en terugvinden.

• Een mailing ontvangen contacten rechtstreeks in hun persoonlijke mailbox.

• Een sms stuur je om je contacten op de hoogte te brengen van een korte, dringende boodschap. Deze sms ontvangen de leden op hun gsm of smartphone.