Handleiding: Documenten
Categorie (map)
Categorie,submap of document downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Categorie of submap downloaden

Om een documentenmap te downloaden, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.
2. Klik op 'Documenten' in het menu links.

3. Kies voor 'Bekijken' bij de 'Acties' van een categorie.

4. Klik op 'Deze map downloaden' en daarna op 'Downloaden'.

Opmerking: Je kan ook een submap downloaden. Hiervoor selecteer je eerst de submap. Daarna klik je op de knop 'Deze map download' en 'Download'.

Opmerking: De map word gedownload als een gecomprimeerde map. Om de bestanden te kunnen openen, moet je de map eerst uitpakken.

Opmerking: Het downloaden van een map kan even duren afhankelijk van het aantal bestanden en de grootte van de map.

Document downloaden

Om een document te downloaden, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Documenten' in het menu links.

3. Kies voor 'Bekijken' bij de 'Acties' van een categorie.

4. Selecteer de submap in de rechterkolom.

5. Download en bekijk een document door te klikken op de naam.

OF

Selecteer de documenten die je wenst te dowloaden en kies voor voor 'Downloaden' bij de 'Acties' bovenaan.