Standaardinstellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen kan je instellen wie er standaard geselecteerd wordt bij het uitnodigen van gebruikers, versturen van mailings... Deze groep(en), functie(s) of personen staan standaard ingevuld maar kunnen gewijzigd worden bij het aanmaken van een activiteit, mailing...  Om deze standaardinstelling in te stellen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Standaardinstellingen' in de linkerkolom en daarna op 'Activiteiten', 'Polls', 'Mailings', 'Nieuwsartikelen' of 'Fotoalbums' afhankelijk voor welke module je de standaardinstellingen wenst te wijzigen.

4. Pas de standaardinstellingen aan.

Vink aan of reacties standaard aan of uit staan bij het aanmaken van een nieuwe activiteit, poll of nieuwsartikel. Je kan dit steeds wijzigen bij het aanmaken van de activiteit, de poll of  het nieuwsartikel.

Selecteer wie er standaard (niet) geselecteerd wordt bij het uitnodigen van gebruikers of contacten bij een activiteit of poll, versturen van een mailing,...

De groep(en), functie(s) of contacten die hier ingesteld worden, zullen automatisch ingevuld staan wanneer je contacten gaat uitnodigen voor een activiteit, poll.... Je kan dit nog steeds wijzigen, of aanvullen per activiteit bij het aanmaken van de activiteit zelf.