Mailing of concept verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mailing verwijderen

Om een mailing te verwijderen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waar je een mailing wilt verwijderen in de linkerkolom.

4. Kies voor 'Verwijderen' bij de 'Acties' van de mailing.

Opmerking: de mailing is enkel uit het overzicht verwijderd, dit heeft geen invloed op de verzendstatus van de mailing. Let op: ontvangen bijlagen kunnen hierna niet meer geopend worden want deze worden ook verwijderd.

OF

Selecteer de mailings en kies voor 'Verwijderen' bij de 'Acties' bovenaan.

Concept verwijderen

Om een concept te verwijderen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waar je een mailing wilt opstellen in de linkerkolom.

4. Klik op het vuilbakje naast een concept in de rechterkolom.

5. Bevestig je keuze door te klikken op 'Verwijderen'.