Website
Standaardpagina's configureren

Onze websitemodule heeft een aantal standaardpagina's (home, over ons, footer...) die je ook kan configureren.

Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pagina bewerken

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Website' in het menu links en daarna op 'Pagina's'

3. Klik op het potloodje naast de pagina.

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Home instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Je kan de pagina voorlopig verborgen plaatsen door de schakelaar 'Pagina actief' op 'Nee' te plaatsen.

2. Voeg een beschrijving toe voor de pagina.
    Tip: Deze beschrijving is
    enkel zichtbaar voor de beheerder.

3. Als je de pagina wil weergegeven op de website maar je wenst geen link te plaatsen in het menu bovenaan op de website, dan plaats je de schakelaar 'Zichtbaar in menu?' op 'Nee'.
    Opmerking: Als er
    geen verwijzing is via het menu en geen verwijzing op een andere pagina dan kan deze pagina niet gevonden worden op de website.

4. Kies een naam voor de pagina. Deze naam verschijnt in het menu.

5. Bewerk de titel onder de slider.

6. Bewerk de inhoud onder de slider.

7. Bewerk de titel van de inleiding.

8. Bewerk de inhoud van de inleiding.

9. Bewerk de titel voor de komende activiteiten.

10. Bewerk de titel voor de recente fotoalbums.

11. Bewerk de titel voor de recente nieuwsartikels.

12. Bewerk de tekst van de knop onder de inleiding in.
    Tip: als je geen tekst invult, wordt de knop niet weergegeven.
    Opmerking: Deze knop verwijst naar de pagina 'Over ons'.

13. Voeg foto's toe aan de fotoslider.
    Opmerking: Je kan maximaal 5 foto's weergeven met de fotoslider.
    Richtlijnen: 1920x437px (exact).
    Tip: download onze templates in PNG of PSD (Photoshop). We raden af om in de donkere randen inhoud te plaatsen, aangezien deze ook kan verborgen worden op zeer grote schermen.

14. Pas je eigen CSS-regels toe.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Op de home-pagina zijn de recentste nieuwsartikels, fotoalbums en activiteiten te vinden die via Peepl gedeeld zijn op de website.

Over ons instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Je kan de pagina voorlopig verborgen plaatsen door de schakelaar 'Pagina actief'op 'Nee' te plaatsen.

2. Voeg een beschrijving toe voor de pagina. Tip: Deze beschrijving is enkel zichtbaar voor de beheerder.

3. Als je de pagina wil weergegeven op de website maar je wenst geen link te plaatsen in het menu bovenaan op de website, dan plaats je de schakelaar 'Zichtbaar in menu?' op 'Nee'.Opmerking: Als er geen verwijzing is via het menu en geen verwijzing op een andere pagina dan kan deze pagina niet gevondenworden op de website.

4. Kies een naam voor de pagina. Deze naam verschijnt in het menu.

5. Bewerk de titel.

6. Bewerk de inhoud.

7. Bewerk de titel die onderaan zal verschijnen.

8. Bewerk de inhoud die onderaan zal verschijnen.

9. Kies afbeeldingen om in de fotoslider te plaatsen.Opmerking: Bij de fotoslider kan je maximaal drie afbeeldingen uploaden.

10. Pas je eigen CSS-regels toe.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Activiteiten instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

1. Je kan de pagina voorlopig verborgen plaatsen door de schakelaar 'Pagina actief'op 'Nee' te plaatsen.

2. Voeg een beschrijving toe voor de pagina. Tip: Deze beschrijving is enkel zichtbaar voor de beheerder.

3. Als je de pagina wil weergegeven op de website maar je wenst geen link te plaatsen in het menu bovenaan op de website, dan plaats je de schakelaar 'Zichtbaar in menu?' op 'Nee'.Opmerking: Als er geen verwijzing is via het menu en geen verwijzing op een andere pagina dan kan deze pagina niet gevonden worden op de website.

4. Bewerk de naam voor de pagina die verschijnt in het menu.

5. Bewerk de titel voor recente activiteiten.

6. Bewerk de tekst of inhoud boven de activiteitenkalender.

7. Pas je eigen CSS-regels toe.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Op deze pagina verschijnen de activiteiten die gedeeld zijn op de website.

Foto's instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Je kan de pagina voorlopig verborgen plaatsen door de schakelaar 'Pagina actief'op 'Nee' te plaatsen.

2. Voeg een beschrijving toe voor de pagina. Tip: Deze beschrijving is enkel zichtbaar voor de beheerder.

3. Als je de pagina wil weergegeven op de website maar je wenst geen link te plaatsen in het menu bovenaan op de website, dan plaats je de schakelaar 'Zichtbaar in menu?' op 'Nee'.Opmerking: Als er geen verwijzing is via het menu en geen verwijzing op een andere pagina dan kan deze pagina niet gevonden worden op de website.

4. Kies een naam voor de pagina. Deze naam verschijnt in het menu.

5. Bewerk de titel bovenaan.

6. Bewerk de inhoud van de tekst bovenaan.

7. Pas je eigen CSS-regels toe.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Op deze pagina worden de fotoalbums weergegeven die gedeeld zijn via Peepl.

Leden instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Je kan de pagina voorlopig verborgen plaatsen door de schakelaar 'Pagina actief'op 'Nee' te plaatsen.

2. Voeg een beschrijving toe voor de pagina. Tip: Deze beschrijving is enkel zichtbaar voor de beheerder.

3. Als je de pagina wil weergegeven op de website maar je wenst geen link te plaatsen in het menu bovenaan op de website, dan plaats je de schakelaar 'Zichtbaar in menu?' op 'Nee'.Opmerking: Als er geen verwijzing is via het menu en geen verwijzing op een andere pagina dan kan deze pagina niet gevonden worden op de website.

4. Kies een naam voor de pagina. Deze naam verschijnt in het menu.

5. Bewerk de titel.

6. Bewerk de inhoud van de tekst.

7. Pas je eigen CSS-regels toe.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Op deze pagina vind je de groepen en gebruikers die gedeeld worden via Peepl.

Contact instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Je kan de pagina voorlopig verborgen plaatsen door de schakelaar 'Pagina actief'op 'Nee' te plaatsen.

2. Voeg een beschrijving toe voor de pagina. Tip: Deze beschrijving is enkel zichtbaar voor de beheerder.

3. Als je de pagina wil weergegeven op de website maar je wenst geen link te plaatsen in het menu bovenaan op de website, dan plaats je de schakelaar 'Zichtbaar in menu?' op 'Nee'.Opmerking: Als er geen verwijzing is via het menu en geen verwijzing op een andere pagina dan kan deze pagina niet gevonden worden op de website.

4. Kies een naam voor de pagina. Deze naam verschijnt in het menu.

5. Bewerk de titel rechtsboven.

6. Bewerk de inhoud van de tekst rechtsboven.

7. Bewerk de titel bij het adres.

8. Bewerk het adres.

9. Pas je eigen CSS-regels toe.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opgelet: Het kaartje wordt niet gegenereerd door de tekst die je invult maar het ingestelde contactadres. Indien dit niet is ingesteld bij de algemene instellingen, zal er geen kaart gegenereerd worden.

Footer instellen/bewerken

Eerst ga je de pagina bewerken. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 3).

4. Bewerk de pagina en klik daarna op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. De titel van de linkerkolom

2. De tekst in de linkerkolom

3. De titel in het midden

4. .De tekst in de middenkolom

5. De hoofdtitel van de footer.

6. Voeg je eigen CSS-regels in.

Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Opmerking: Dit is de enige pagina die je niet inactief kan zetten. De footer is namelijk op elke pagina van de website terug te vinden en is dus een basisinstelling.