Bijlagen: beperkte zichtbaarheid
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je specifieke bijlagen bij een activiteit alleen zichtbaar maken voor bepaalde personen zoals de Raad van Bestuur?

Stappenplan

1. Ga naar 'Documenten' en klik op 'bijlage(n) toevoegen'

2. Activeer de beperkte zichtbaarheid aan de hand van de Ja/Nee schakelaar bij 'Beperken wie deze bijlagen mag zien'

Tip: je kan meerdere bijlagen toevoegen via het plusje (+). Alle bijlagen krijgen dezelfde zichtbaarheid.

Zichtbaarheid wijzigen

Wil je de beperkte zichtbaarheid van een bijlage snel aanpassen? Klik dan op het rode gesloten slotje of het groene open slotje naast de bijlage op de beheerpagina.