No Show Fee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een veelvoorkomende prijsstrategie voor activiteiten is de zogenaamde No Show Fee. Dit is een bedrag dat aangerekend wordt als iemand zich inschrijft, maar niet aanwezig is. In dit artikel leer je hoe je een No Show Fee instelt bij gesloten en open activiteiten.

Voor een gesloten activiteit

1. Klik bij Praktisch onder Inschrijvingen op de link Geavanceerd: "no show fee" en prijs verfijnen per groep' zodat het veld No show fee verschijnt.

Voor een open activiteit

1. Klik bij Inschrijvingen op de link Geavanceerd: "no show fee" zodat het veld No show fee verschijnt op elke lijn.