Aanwezigheden van een sessie bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de aanwezigheden te bekijken en wijzigen van een sessie, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Inschrijvingen' in het menu links.

3. Kies voor 'Beheren' bij de 'Acties' van de inschrijving.

4. Klik op 'Sessies'.

5. Kies voor 'Aanwezigheden' bij de 'Acties' van de sessie.

6. Bekijk de aanwezigheden in de rechterkolom.

7. Plaats een deelnemer op aan- of afwezig door te klikken op het gele vinkje of rode kruisje.

Opmerking: Indien je de aanwezigheden wilt wijzigen van een andere sessie, dan herhaal je stap 5 en 7.

Tip: Je kan een aanwezigheidslijst van een sessie afdrukken of exporteren door rechtsonder te klikken op 'Afdrukken' of 'Exporteren'.