Module: Peepl SMS
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via de module "Peepl SMS" kan je meerdere leden en contacten snel en eenvoudig bereiken met een sms'je. Om gebruik te kunnen maken van deze module, moet je ze eerst activeren:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'SMS'.

3. Klik op 'Meer informatie'.

4. Klik op Activeren en je aanvraag wordt naar het Peepl-team verstuurd. Daarna zal de SMS-module na ontvangst van betaling binnen de 24 uur voor jouw vereniging geactiveerd worden.

Het versturen van sms'en werkt aan de hand van credits. Elke sms kost 1 credit. Verstuur je een sms naar 24 contacten, dan worden er dus 24 credits aangerekend. Credits dienen prepaid in pakketten te worden aangekocht.

Heb je een vraag in verband met de SMS-module? Contacteer ons via sales@peepl.be of schrijf je in voor een webinar via onze website.