Adrestype toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard kan je bij elk contact één adres bewaren. Indien je toch een tweede adres of dergelijke wenst te bewaren op hun profiel, maak dan een extra adrestype aan. Om een adrestype aan te maken, volg je de volgende stappen:

Voorkeuren wijzigen

Voorkeuren zijn de algemene instellingen van het Peepl-account. Deze instellingen bewaren de algemene contactgegevens, logo, veiligheidsinstellingen ...
Om deze voorkeuren te wijzigen of in te stellen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'CRM' in de linkerkolom en daarna op 'Adrestypes'.

4. Klik op 'Nieuw adrestype' rechtsboven.

5. Geef de naam in van het adrestype en het maximum aantal adressen van dit type per gebruiker en klik op 'Opslaan'.

Opmerking: Op het profiel kan je bij de adresgegevens een extra adres ingeven door te klikken op het gele plusteken. Kies daarna het gewenste adrestype.