Registratieformulier toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de hand van registratieformulieren kunnen externen zich registreren voor de vereniging of een specifieke groep of team. Om een registratieformulier aan te maken, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Registratieformulieren' in het menu links.

3. Klik op 'Registratieformulier toevoegen' om een nieuw registratieformulier aan te maken.

4. Kies het soort formulier en klik op 'Volgende'.

• Contactgegevens
    Wens je een formulier aan te maken om enkel de gegevens ze verzamelen? Klik dan op 'Contactgegevens' en daarna op 'Volgende'. Personen die zich registreren via dit formulier kunnen niet inloggen in Peepl.

• Nieuwe gebruikers
    Wens je een formulier aan te maken voor nieuwe gebruikers? Klik dan op 'Nieuwe gebruikers' en daarna op 'Volgende'. Personen die zich registreren via dit formulier kunnen inloggen in Peepl na goedkeuring.

5. Geef de voorkeuren in en klik op 'Volgende'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Geef de naam in van het registratieformulier. Deze naam verschijnt niet op het formulier.

2. Geef een groep en functie (combinatie) in. Deze combinatie wordt toegekend aan personen die zich registreren en goedgekeurd zijn.

3. Geef, indien gewenst, een start- en einddatum in voor de toegekende functie.
    Tip: Indien de startdatum niet ingevuld is, wordt de datum van de registratie gebruikt als startdatum. Indien er geen einddatum ingevuld is, is er geen einde gekend voor de functie.

4. Indien een goedkeuring vereist is, plaats je de schakelaar op 'Ja'.
    Opmerking: Indien goedkeuring vereist is, wordt de combinatie pas toegekend aan de geregistreerde na goedkeuring van de beheerder.
    Tip: Indien goedkeuring vereist is, kan je ervoor kiezen om bij een nieuwe registratie verwittigd te worden via e-mail

5. Kies e-mailtemplate voor de bevestigingsmail.
Opmerking: Indien je geen custom-templates aangemaakt hebt, zal enkel de standaardtemplate beschikbaar zijn.

6. Geef de gegevens voor opmaak in en klik op 'Opslaan'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Geef een titel in voor het registratieformulier.

2. Geef de tekst in die links van het formulier zal verschijnen.

3. Geef de tekst in die boven het formulier zal verschijnen.

4. Kies het logo die naast het formulier zal verschijnen.

5. Kies een achtergrondafbeelding.

6. Plaats de schakelaar op 'Ja' indien er een knop mag staan op de login-pagina. Deze knop zal verwijzen naar het formulier waar leden zich kunnen registreren.

7. Plaats de schakelaar op 'Ja' indien er een knop mag staan op je Peepl-website. Deze knop zal verwijzen naar het formulier waar leden zich kunnen registreren.

Opmerking:  Na het aanmaken van het formulier kan je zelf velden toevoegen of verwijderen. Hoe je dit kan doen lees je in het volgende artikel: Lees meer....

Opmerking: Na het aanmaken dien je het formulier eerst te activeren. Pas daarna kan het gebruikt worden:
Lees Meer.....