Handleiding voor basisgebruik Peepl
Mijn instellingen
Hoe stel ik in welke notificaties ik wil ontvangen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Notificaties zijn meldingen die je inlichten over bijvoorbeeld een nieuw nieuwsartikel die is aangemaakt. Je zelf instellen welke notificaties je wenst te ontvangen en welke niet. Om dit in te stellen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op het belletje om de notificatie te bekijken.

Opmerking: Indien er nieuwe notificaties zijn, zal het icoontje knipperen en zat er een cijfer bijstaan. Dit cijfer vertelt hoeveel nieuwe notificaties er zijn.

2. Klik op het tandwiel rechts.

OF

2. Klik op 'Bekijk meer' en klik daarna op 'Voorkeuren voor notificaties wijzigen'.

3. Stel je voorkeuren in door de schakelaars aan en uit te plaatsen voor elk onderdeel en klik op 'Opslaan'.

Tip : Je kan ook via de instellingen je voorkeuren instellen. Hiervoor klik je op je
naam in de rechtsboven. Daarna klik je op 'Instellingen' en kies je voor 'Notificaties'.