Voorkeuren wijzigen

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Registratieformulieren' in het menu links.

3. Zoek het registratieformulier in de lijst, klik op 'Acties' naast het formulier en kies voor 'Beheren'.

4. Klik op 'Voorkeuren wijzigen'.

5. Geef de wijzigingen in en klik op 'Opslaan'.

1. Geef de naam in van het registratieformulier. Deze naam verschijnt niet op het formulier.

2. Geef een groep en functie (combinatie) in. Deze combinatie wordt toegekend aan personen die zich registreren en goedgekeurd zijn.

3. Geef, indien gewenst, een start- en einddatum in voor de toegekende functie. Tip: Indien de startdatum niet ingevuld is, wordt de datum van de registratie gebruikt als startdatum. Indien er geen einddatum ingevuld is, is er geen einde gekend voor de functie.

4. Indien een goedkeuring vereist is, plaats je de schakelaar op 'Ja'.  Opmerking: Indien goedkeuring vereist is, wordt de combinatie pas toegekend aan de geregistreerde na goedkeuring van de beheerder.
    Tip: Indien goedkeuring vereist is, kan je ervoor kiezen om bij een nieuwe registratie verwittigd te worden via e-mail

5. Kies e-mailtemplate voor de bevestigingsmail.
    Opmerking: Indien je geen custom-templates aangemaakt hebt, zal enkel de standaardtemplate beschikbaar zijn.