Module: Registratieformulieren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de hand van de module registratieformulieren kan je meerdere formulieren aanmaken om nieuwe leden in te schrijven of gegevens te verzamelen.

Velden kiezen
Je kan elk inschrijvingsformulier helemaal naar wens stijlen. Dit geldt zowel voor de opmaak zoals een achtergrondafbeelding en tekst maar ook voor de invulvelden. Je kiest namelijk zelf wat je wenst te verzamelen bij elk registratieformulier.

Geen dubbel werk

Dankzij deze formulieren hoef je nieuwe leden niet handmatig te registreren in Peepl. Na de goedkeuring worden de gegevens namelijk meteen opgeslagen in het platform en wordt de vooringestelde functie toegekend. Dit zorgt ervoor dat leden  meteen kunnen inloggen na goedkeuring (indien zo ingesteld).

Goedkeuring
Je kiest voor elk formulier of er goedkeuring noodzakelijk is. Indien je een formulier aangemaakt hebt om gegevens te verzamelen voor de nieuwsbrief, dan is goedkeuring wellicht niet noodzakelijk. Deze contacten kunnen niet inloggen.

Wanneer nieuwe leden zich registreren kan goedkeuring wel noodzakelijk zijn. Na goedkeuring komt hij/zij terecht bij de vooringestelde groep en zal hij/zij kunnen inloggen met de juiste rechten.

Gemakkelijk delen
Een registratieformulier kan je makkelijk delen op social media, website,.... Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van de URL. Daarnaast kan je het registratieformulier ook linken op de inlogpagina of op de Peepl-website.