Alle collecties
Starten met Peepl
STAP 5 : Opstarten
Slim & snel: Mailing versturen en bekijken
Slim & snel: Mailing versturen en bekijken
Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de hand van een mailing kan je snel nieuws delen of een grote groep mensen bereiken. Deze geadresseerden ontvangen de mailing in hun eigen inbox. 


Mailing opstellen en versturen

Als eerste stap ga je de mailing opstellen. Hierbij ga je het onderwerp, inhoud en bijhorende attributen in het tekstkader plaatsen. Daarna kan je de ontvangers selecteren en verstuur je de mailing.
Lees het volledige artikel...


Concept opstellen, bewerken en versturen

Indien je nog de mailing nog niet wenst te versturen, kan je de mailing opslaan als een concept.  Daarna kan je het concept steeds bewerken en daarna versturen.
Lees het volledige artikel...


Tag toevoegen

Ook bij mailings kan je tags toevoegen en gebruiken. Bij een mailing is het interessant om een tag toe te voegen aan een e-mail. Ontvangers kunnen zich namelijk in of uitschrijven voor een bepaalde mailing met een bepaalde tag.
Lees het volledige artikel...


Uitgeschreven contacten bekijken

Indien ontvangers zich uitschrijven voor een bepaalde type mailing, dan kan je dit bekijken en bijhouden. Als administrator kan je dit steeds wijzigen.
Lees het volledige artikel...


Resultaat van een mailing bekijken

Na het versturen van de mailing kan je bekijken wie de e-mail ontvangen en geopend heeft. Op deze manier kan je gemakkelijk bijhouden welke mailing het meest succesvol was.
Lees het volledige artikel... 


Mailing kopiëren naar een nieuwsartikel of opnieuw versturen

Na het versturen van de mailing, kan je de mailing omvormen naar een nieuwsartikel. De originele mailing gaat natuurlijk niet verlopen bij het kopiëren naar een nieuwsartikel. Bij het omvormen dien je enkele instellingen te wijzigen zoals bijvoorbeeld de zichtbaarheid.
Lees het volledige artikel...

Was dit een antwoord op uw vraag?