Handleiding: Communicatie
Mailing
Mailing en concept bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mailing bekijken

Om een mailing te bekijken en de resultaten hiervan, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waar je een mailing wilt opstellen in de linkerkolom.

4. Kies voor 'Bekijken' bij de 'Acties' van de mailing.

5. Bekijk de mailing en de resultaten.

Hier zie je het overzicht van de contacten naar wie de mailing werd verstuurd. Naast het contact staat ook telkens de status van de mailing: je kan zien of en wanneer een mail verstuurd en gelezen werd. Door met je muis over een vinkje te bewegen, kan je namelijk het precieze uur zien.

Tip: Door te sorteren krijg je een correct overzicht. Dit kan je doen door te klikken om de pijtjes naast het onderwerp van de kolom.

Concept bekijken en bewerken

Om een concept te bekijken of te bewerken, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waar je het concept wil bekijken of bewerken in de linkerkolom.

4. Klik op het potloodje naast een concept in de rechterkolom.

5. Bekijk of bewerk het concept en de ontvangers en klik op 'Opslaan als concept'.

Tip: Indien je het concept wilt versturen, klik je op 'Mailing versturen'.

Tags toevoegen

Om tags bij een mailing toe te voegen of te verwijderen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak in de linkerkolom.

4. Selecteer de mailings en kies voor 'Tag toevoegen' of 'Tag verwijderen' bij de 'Acties' bovenaan.

5. Kies de tag die je wilt toevoegen of verwijderen en klik op 'Bevestigen'

OF

Voeg de tag toe aan een mailing door de mailing te bewerken.