Handleiding: Communicatie
Mailing
Mailing opnieuw verzenden of kopiëren naar een nieuwsartikel
Mailing opnieuw verzenden of kopiëren naar een nieuwsartikel
Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mailing opnieuw verzenden

Om een mailing opnieuw te verzenden, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waarin de mailing staat die je wilt opnieuw versturen in de linkerkolom.

4. Kies voor 'Kopiëren naar een nieuw concept' bij de 'Acties' van de mailing.

5. Wijzig de mailing en de ontvangers indien gewenst.

6. Bewaar de mailing door te klikken op 'Opslaan als concept' of verstuur de mailing door te klikken op 'Verstuur de mailing'.

Mailing kopiëren naar een nieuwsartikel

Om een mailing te kopiëren naar een nieuwsartikel, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waar je een mailing wilt kopiëren in de linkerkolom.

4. Kies voor 'Kopiëren naar nieuwsartikel' bij de 'Acties' van de mailing.

5. Wijzig het artikel indien gewenst en stel in waar je het artikel wilt publiceren.Klik daarna op 'Opslaan'.