Nieuwsartikel verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een nieuwsartikel te verwijderen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Nieuwsartikelen'.

3. Kies voor 'Bewerken' bij de 'Acties' van het artikel.

4. Klik op 'Nieuwsartikel verwijderen' in de rechterkolom.

5. Bevestig je keuze door te klikken op 'Verwijderen'.

Opmerking: Bij het verwijderen van een nieuwsartikel, worden ook alle ingevoegde afbeeldingen, bijlagen en reacties die bij het bericht horen verwijderd. Gekoppelde fotoalbums worden enkel ontkoppeld en niet verwijderd.

Opmerking: als een nieuwsartikel ook gepubliceerd is op de website of op Facebook, dan zullen ook deze berichten verwijderd worden.

OF

Selecteer de nieuwsberichten en kies voor 'Verwijderen' bij de 'Acties' bovenaan.

Bevestig je keuze door te klikken op 'Bevestigen'.