Uitnodigingsmail opnieuw versturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een Peepl-account opgestart wordt, krijgen alle gebruikers een e-mail met een uitnodiging om in te loggen en hun wachtwoord te kiezen. Soms raakt deze mail zoek of wordt hij vergeten. Daarom kan je als beheerder de uitnodigingsmail opnieuw versturen.

Om dit te doen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'CRM' in het menu links. Klik daarna op 'Contacten'.

3. Selecteer alle leden waar je de uitnodigingsmail naar wilt versturen.
Tip: Je kan gebruikmaken van de zoekbalk en groepenstructuur om leden gemakkelijk te vinden. Dit zal de reeds geselecteerde leden niet beïnvloeden.

4. Klik op 'Acties' linksboven en kies voor 'Uitnodigingsmail opnieuw versturen'.

5. Bevestig de actie door te klikken op 'Bevestigen'

Opmerking: Een nieuwe uitnodigingsmail wordt enkel verstuurd contacten die nog geen wachtwoord gekozen hebben.

Opmerking: Indien het Peepl-account zich in opstartmodus bevindt, zullen er geen e-mails verstuurd worden. In dit geval kan je handmatig een wachtwoord instellen bij een contact of contacteer het Peepl-team om de opstartmodus te beëindigen