Handleiding: CRM – Contacten & Organisaties
Overige
Wachtwoord overmaken aan nieuwe gebruiker / beheerder
Benoit avatar
Geschreven door Benoit
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je een contact de permissie gebruiker / beheerder hebt toegekend kan deze inloggen op Peepl. Uiteraard dient deze persoon hiervoor een wachtwoord te kiezen.

Een gebruiker die zijn wachtwoord is vergeten stuur je naar volgende helpdeskartikel: klik hier

Volgende situaties kunnen zich voordoen:

• Situatie 1: Je maakt een nieuw contact aan en voegt het contact toe in een groep met de permissie gebruiker.

Van zodra je in stap 3 bij het aanmaken van een contact een groep selecteert met de permissie gebruiker, kan je de gebruiker het wachtwoord laten kiezen of kan je dit zelf instellen.

Je kan vervolgens kiezen of je de mail om het wachtwoord te kiezen / of de mail met het wachtwoord die je hebt ingesteld per direct overmaakt naar de nieuwe gebruiker.

Doe je dit niet per direct, dien je dit later handmatig te doen.

• Situatie 2: Je kent een groep met de permissie gebruiker toe aan een bestaand contact

In deze situatie zal niet automatisch een e-mail worden verzonden.
Je dient deze e-mail zelf te versturen. (Meer info: klik hier)

• Situatie 3: De testmodus is actief

Hierbij zal het systeem uiteraard geen e-mails versturen.  (Meer info: klik hier)
Wil je toch een gebruiker toegang verlenen tijdens de testmodus dien je voor deze gebruiker zelf een wachtwoord aan te maken.

Let wel; Hiervoor dien je wel administrator te zien.

Stap 1: Neem de gebruiker zijn account over (Meer info: klik hier)
Stap 2: Klik rechtsboven op de naam van de gebruiker in het gele kader
Stap 3: Kies voor "mijn instellingen".
Stap 4: Kies voor "wachtwoord wijzigen" en vul een wachtwoord in.