Zichtbare kolommen wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard zie je een aantal gegevens in de ledenlijst via de module 'Contacten'. Dit is standaard de gebruikersnaam, voornaam, naam, permissies en wachtwoord. Als beheerder van de module 'Contacten' kan je dit wijzigen naar persoonlijke voorkeur.

Opgelet: Deze wijziging is enkel van toepassing voor je eigen account. Andere beheerders zullen geen wijzigingen ondervinden.

Om de zichtbare kolommen te wijzigen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'CRM' in het menu links. Klik daarna op 'Contacten' of 'Organisaties'.

3. Klik op de moersleutel linksboven om de zichtbare kolommen te wijzigen.

4. Selecteer welke velden je wenst weer te geven en klik op 'Wijzigingen opslaan'..

Selecteer een veld en klik op het pijltje naar links om het veld niet weer te geven.
Selecteer een veld en klik op het pijltje naar rechts om het veld  weer te geven.
Doe dit tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Selecteer een veld en klik op het pijltje naar boven of beneden om de volgorde van de velden te wijzigen.

8. Bekijk het resultaat.

Opgelet:  Indien er geen gegevens ingevuld zijn op het profiel, dan zullen deze gegevens ook niet weergegeven worden in de lijst.