Module: documenten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de module 'Documenten' kan je alle documenten van je organisatie op één centrale en veilige plaats bewaren.  Voor elke map worden lees, schrijf en bewerkrechten bepaald.

Op deze manier kan je verschillende gebruikers toegang geven tot een categorie (map), met specifieke rechten. Bekijk hierna de mogelijke rechten:

Leesrechten:

• Bestanden en mappen bekijken

• Bestanden downloaden

Schrijfrechten:

• Alles uit "Leesrechten"

• Bestanden en mappen toevoegen

• Eigen mappen hernoemen

• Eigen bestanden en mappen verwijderen

• Actie: Nieuwe map van selectie

• Actie: Verplaatsen naar bestaande map

Bewerkrechten:

• Alles uit "Leesrechten" en "Schrijfrechten"

• Alle mappen hernoemen

• Alle mappen en bestanden verwijderen

• Actie: Documenten verwijderen

Opmerking: Deze rechten zijn niet hetzelfde als beheerrechten voor de module 'Documenten'. Indien je beschikt over de beheerrechten, ben je net de verantwoordelijke om bovenvermelde rechten in te stellen.

Opmerking: Je kan geen rechten toekennen aan een submap. De rechten van de categorie (hoofdmap) zijn ook van toepassing op alle submappen.

Opmerking:
de categorie Uploads is een automatisch aangemaakte categorie met alle bestanden van de module: website.