Kost aanrekenen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een bestaande kost aan te rekenen, volg je deze stappen:
​

Kost toevoegen

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kosten'.

3. Bekijk de kost door te klikken op 'Bekijken'.

4. Reken de kost aan voor alle gebruikers waarvoor de kost nog niet is aangerekend door te klikken op 'Deze kost aanrekenen'.

Je kan ook afzonderlijk de kost aanrekenen door te klikken op de knop 'Aanrekenen' voor elk contact.

Tip: Indien een bepaalde kost een uitzondering is, kan je de kost best voordien afzonderlijk aanrekenen. Daarna kan je voor alle resterende personen de kost aanrekenen via de knop 'Deze kost aanrekenen'.

5. Geef de datum in. Deze datum geldt als opmaakdatum van de kostennota.
Kies of je de contacten al dan niet een e-mail wenst te sturen met de kostennota en klik op 'Bevestigen'.

Opmerking: Indien je een datum selecteert in de toekomst. Dan zal de e-mail toch meteen verzonden worden met de kostennota.