Kost bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kost bekijken en opvolgen

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kosten'.

3. Klik op de oranje knop 'Bekijken' naast de bijhorende kost.

4. Bekijk de kost.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Bekijk de voornaam en naam van de gebruiker.

2. Bekijk de datum waarop de kostennota is aangemaakt.
    Opmerking: indien er geen datum vermeldt is, is er nog geen kostennota aangemaakt en moet je het bedrag nog aanrekenen.

3. Bekijk de aangerekende prijs.

4. Bekijk de status van de kostennota.

5. Bekijk de verschillende prijzen voor verschillende groepen.

6. Filter aan de hand van de groepenstructuur om het overzicht nog beter te bewaren. Bekijk de (aangerekende)kosten per groep.

7. Reken de kost aan voor alle contacten waarvoor de kost nog niet is aangerekend. Na het aanrekenen wordt een kostennota opgemaakt.

8. Bewerk de kost.

9. Stuur een betalingsherinnering naar alle contacten waar de status van de kostennota 'Te laat' is.

Kost bewerken

Om een kost te bewerken, volg je deze stappen:
Opmerking: De wijziging van de kost zal enkel toegepast worden bij contacten waarvan de kost nog niet is aangerekend.

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kosten'.

3. Bekijk de kost door te klikken op 'Bekijken'.

4. Klik op 'Deze kost bewerken'.

5. Bewerk de kost en de contacten waaraan je de kost aanrekent. Klik daarna op 'Voltooien'.

Opgelet: Indien de prijs gewijzigd is, zal dit enkel toegepast worden bij nieuwe kostennota's.