Handleiding: Financiën
Kostennota's & creditnota's
Kostennota's en creditnota's afdrukken of exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kostennota's afdrukken

Om één of meer kostennota's af te drukken, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kostennota's'.

3. Selecteer de kostennota's die je wenst af te drukken en kies voor 'Afdrukken' die de 'Acties' bovenaan.

4. Volg verder de instructies van je printer.

Kostennota's exporteren

Om één of meer kostennota's te exporteren naar Excel, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kostennota's'.

3. Selecteer de kostennota's die je wenst te exporteren en kies voor 'Exporteren naar Excel' bij de 'Acties' bovenaan.

Tip: Indien je alle kostennota's wenst te exporteren, kan dit gemakkelijke aan de hand van de Excel-knop onderaan.

OF

3. Klik op de knop 'Excel' onderaan om alle kostennota's te exporteren.