Kostennota of factuur beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kostennota of factuur bekijken

Om een kostennota of factuur te bekijken, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kostennota's/Facturen'.

3. Zoek de kostennota en kies bij 'Acties' voor 'Bekijken'

4. Bekijk de kostennota/factuur.

Kostennota of factuur beheren

Status

• Volg de betaalstatus op

Betalingen

• Verkrijg een overzicht van alle betalingen die werden ontvangen. Je kan de betaling hier ook loskoppelen.

Acties

• Facturatieadres wijzigen voor alleen deze kostennota of factuur.

• Bewerken: afhankelijk van welke type kostennota/factuur je bewerkt, zal je meer of minder instellingen kunnen bewerken.

• Crediteren (maak een creditnota op)

• Verwijderen

Communicatie

• Verkrijg een overzicht van alle gerelateerde communicatie voor deze kostennota. (Verzendingen , herinneringen, ...)