Rekening bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een rekening is een overzicht van alle financiële verrichtingen rond een lid.
Hier zie je het saldo van alle kosten en betalingen. Een negatief saldo betekent dus een schuld aan de organisatie.

Op het communitygedeelte van Peepl kan iedere gebruiker zijn eigen rekening bekijken via "Mijn rekeningen".

Rekening bekijken van een contact

Om een rekening van een contact te bekijken, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Rekeningen'.

3. Klik op de naam van de rekening om de rekening te bekijken.

4. Bekijk de rekening.

Tip: Klik rechts op de gele knop 'kostennota' om de gelinkte kostennota te bekijken.
Tip: Er is ook een zoekfunctie om gemakkelijk een kostennota terug te vinden.

Facturatiegegevens van de rekening bewerken

Om de facturatiegegevens aan te passen van een gebruiker, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Rekeningen'.

3. Klik op de naam van de rekening om de rekening te bekijken.

4. Klik op het 'Potlood-icoon'.

5. Wijzig de gegevens en klik op 'Bevestigen' om de wijzigingen te bewaren.

Tip: Je kan gebruik maken van alle adressen die op het profiel van het contact aanwezig zijn. Kies voor '-------' om zelf een nieuw adres in te geven.