Hoe schrijf ik me in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je aanwezigheid te bevestigen, volg je deze stappen:

1. Klik op 'Aanwezig' of 'Afwezig' in de uitnodigings- of herinneringsmail.
Opmerking: Bij een open activiteit spreken we over 'Inschrijven' en
​
'Niet deelnemen'.

OF

1. Klik op 'Activiteiten' in de navigatiebalk.

2.  Zoek de activiteit waarbij je aanwezig wilt zijn.
3. Open de activiteit door te klikken op 'Meer info'.
Opmerking: Indien je nog niet kan inschrijven, zal de knop 'meer info' vervangen worden door 'inschrijven vanaf ***' Meer info krijg je door te klikken op de knop.

4. Klik op 'Aanwezig' of 'Afwezig' om je aanwezig- of afwezigheid te melden.
Opmerking: Bij een open activiteit spreken we over 'Inschrijven' en 'Niet deelnemen'.

5. Bij een inschrijving vul je in hoeveel personen aanwezig zullen zijn en klik je op 'Bevestigen'.

Tip: Je kan je keuze veranderen zolang inschrijvingen voor de activiteit openstaan.