Algemeen
Veelgebruikte locaties bewaren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, kan je veelgebruikte locaties bewaren. Je kan deze locaties selecteren bij het aanmaken van een activiteit waardoor je niet steeds het adres manueel hoeft in te geven. Om deze locaties te bewaren, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Locaties' in het menu.

4. Klik op 'nieuwe locatie' om een nieuwe locatie of adres te bewaren.

5.  Geef een beschrijving en het adres in.

Tip:  Het invullen van het adres en postcode is niet verplicht, maar je kan ze best wel invullen. Een locatie die herkend wordt, zal immers geïllustreerd worden met een kaartje van Google Maps.

Opmerking: Je kan deze locaties steeds wijzigen of verwijderen door te kiezen voor 'Beheren' of 'Verwijderen' bij de 'Acties' van de locatie.

Opmerking: Bij het aanmaken van de activiteit, kan je ervoor kiezen om een herbruikbare locatie te gebruiken. Hiervoor plaats je de schakelaar op 'Ja' en selecteer je de locatie. Ook hier kan je een herbruikbare locatie toevoegen door te klikken op 'Locatie toevoegen'.