Hoe bewerk ik mijn profiel?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je profielgegevens te bewerken, volg je deze stappen:

1. Klik op je naam rechtsboven.

2. Klik op  'Mijn profiel'

3. Klik op het potloodje bij een categorie om gegevens te bewerken.

Tip: een leeg veld zal niet verschijnen op je profiel.

Opmerking: welke categorieën je kan zien en bewerken, hangt af van van de instellingen. Deze zijn ingesteld door de administrator van je vereniging.

4. Vul de gegevens aan en klik op 'opslaan'.

Opmerking: Als je een relatie toevoegt met een contact binnen Peepl, is dit automatisch tweezijdig. Dit betekent dat de relatie met jou ook op het profiel van het andere contact geüpdatet zal worden.