Hoe schrijf ik in voor een lesreeks?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je als gebruiker in te schrijven, volg je deze stappen:

1. Klik op 'Inschrijvingen' in de navigatiebalk.

2. Selecteer de inschrijvingen waarvoor je wilt inschrijven.

Tip: Klik op de naam van de inschrijving om meer informatie te krijgen.

3. Selecteer het correcte tarief.

4. Schrijf indien nodig een opmerking bij je inschrijving door te klikken op het icoontje. Om de opmerking te bewaren klik je op 'Bevestigen'.

5. Klik op 'Inschrijving bevestigen' om de inschrijving te bevestigen.

Opmerking: De beheerder zal deze inschrijving moeten goedkeuren voor je effectief ingeschreven bent.