Module: Contacten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opmerking: Enkel contacten die toegang kregen tot de module 'Contacten' kunnen deze zaken uit deze module raadplegen, bewerken en verwijderen.

Via deze module krijg je toegang tot het gedeelte waar je de gegevens kan beheren van al de contacten en organisaties. Daarnaast worden alle contacten en organisaties overzichtelijk bewaard door het gebruik van groepen en functies.

Om een overzicht te krijgen van de contacten of organisaties, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'CRM' in het menu links. Klik daarna op Contacten' of 'Organisaties'.

3. Bekijk de contacten of organisaties

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding.

1. Je kan gemakkelijk een contact zoeken met de zoekfunctie.

2. Om acties uit te voeren, vink je de contacten aan. Je kan dan contacten exporteren naar Excel, functies toekennen of intrekken, contacten archiveren of activeren of de uitnodigingsmail opnieuw versturen.

3. Knop om een nieuw contact toe te voegen.

4. Deze status geeft weer of het contact al dan niet een wachtwoord ingesteld heeft.

5. Deze status geeft weer of het al dan niet om een contact, gebruiker of een geactiveerd contact gaat.

6. Via 'acties' kan je een contact bekijken, bewerken, zijn profiel overnemen of archiveren.

7. Via de knop 'exporteren', exporteer je  alle contacten in één klik naar Excel.

8. Hier kan je het aantal gebruikers van je vereniging opvolgen.

9. Als je wil zien wie een contact was/zal zijn op een bepaald moment, kan je deze datum ingeven bovenaan. Je zal dan de lijst zien zoals ze was/zal zijn op die datum.

10. De groepenstructuur van jouw vereniging op Peepl kan je hier terugvinden. Via deze structuur kan je ook de contacten sorteren op groep, functie of segment.

11. Om een sortering aan de hand van profielgegevens aan te maken of te beheren gebruiken we segmenten.

12. Als aan een contact geen groep toegekend werd, zal hij in de boomstructuur terechtkomen in de categorie 'Zonder groep'. Die contacten zijn uitgesloten van Peepl tot het contact een (nieuwe) groep en functie toegewezen krijgt. Als beheerder moet je er daarom naar streven dat die groep leeg blijft.

13. Alle gearchiveerde contacten zijn hier terug te vinden. We gebruiken dit om contacten uit te sluiten van Peepl.

14. Op de website van je vereniging kan je een registratieformulier plaatsen. Registraties via dat formulier kan je hier beheren.