Fotoalbum toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een fotoalbum aan te maken , volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Foto's' in het menu links.

3. Klik op 'Fotoalbum toevoegen' in de rechterkolom.

4. Vul de algemene gegevens in zoals:

• Geef het fotoalbum een titel.

• Beschrijf het album.

• Koppel dit fotoalbum aan een activiteit. (Optioneel)
    Opmerking: het fotoalbum kan dan ook teruggevonden worden via de activiteit.

5. Kies waar het fotoalbum gepubliceerd zal worden aan de hand van de schakelaars.

Opmerking: Indien enkel een bepaalde groep het fotoalbum mag bekijken op Peepl, dan plaats je de schakelaar 'Publiceren op Peepl?' op 'Ja' en stel je de rechten in bij 'Toegelaten'.

6. Klik op 'Volgende' om de gewenste afbeeldingen in het fotoalbum te plaatsen.

Tip: sleep bestanden naar het vak of klik op het wolkje en selecteer de foto's om ze te uploaden.