Module: website
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom de website-module zo interessant is:

• Wees overal zichtbaar met een responsive website

• Houd je website actueel vanuit Peepl

• Beheer eenvoudig tekst en lay-out, zonder technische kennis

Om te kunnen genieten van een Peepl-website, moet je deze module aanvragen.

Overal zichtbaar

De website die je maakt met Peepl is volledig responsive: hij past zich automatisch aan aan het formaat van het toestel (laptop, tablet, gsm…) waarop de website bekeken wordt. Daarvoor hoef je zelf helemaal niets in te stellen.

Koppeling met Peepl

Met Peepl kan je je website heel gemakkelijk actueel houden. Met één klik op de knop kan je fotoalbums, agenda’s, nieuwsartikelen... die op Peepl staan rechtstreeks op je website publiceren. Zo lopen Peepl en je website volledig synchroon.

Stijling volledig in eigen handen

Je kan de website volledig afstemmen op de huisstijl van je community. Kleuren, teksten, afbeeldingen... kan je allemaal heel eenvoudig aanpassen, zonder technische kennis. Webmasters kunnen HTML en CSS gebruiken indien gewenst.

Wens je meer informatie? Neem dan contact op met ons.