Optionele modules
Website
Thema en kleuren van de website aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de lay-out van de website aan te passen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Website' in het menu links en daarna op 'Thema'

3. Wijzig het thema.

1. Kies je logo voor de website.

2. Kies de algemene kleuren.

3. Stel basiskleur 1 in.

4. Stel basiskleur 2 in.

5. Stel basiskleur 3 in.

6. Stel basiskleur 4 in.

7. Stel de kleuren van de footer in.

8. Sla de wijzigingen op.

9. Bekijk de website.

10. Ga terug naar de initiële instellingen (momenteel niet actief).

Tip: vergeet als je klaar bent niet rechtsboven op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.

Logo instellen

Om het logo in te stellen, volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Klik op 'Bestand kiezen' in de linkerkolom om het logo te selecteren op je computer.

Opmerking: het logo moet de exacte afmeting van 280px op 200px hebben.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Algemene kleuren instellen

Om de algemene kleuren in te stellen, ga je het thema aanpassen van de website. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Stel de kleuren in.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeeldingen:

1. Pas de tekstkleur aan van het menu.

2. Pas de tekstkleur aan van de titels.

3. Pas de tekstkleur aan van de leestekst.

4. Pas de achtergrondkleur aan van de onderste balk en het menukleur op mobile devices.

5. Pas de achtergrondkleur aan van de pagina.

6. Pas de kleur aan van de balk onder de breadcrumbs.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Menukleuren instellen

Om de kleuren van het menu in te stellen, ga je het thema aanpassen van de website. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Klik op het gekleurde vakje, kies een kleur en klik op 'Ok'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeeldingen:

1. Stel het achtergrondkleur in van het menu.

2. Stel het kleur in dat verschijnt wanneer je over het menu gaat met je muis.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Submenukleuren instellen

Om de kleuren van het submenu in te stellen, ga je het thema aanpassen van de website. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Klik op het gekleurde vakje, kies een kleur en klik op 'Ok'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeeldingen:

1. Pas de tekstkleur aan van de breadcrumbs en van standaardknoppen

2. Pas de kleur aan van de onderste lijn van een standaardknop.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Kleur van knoppen instellen

Om de kleuren van de knoppen in te stellen, ga je het thema aanpassen van de website. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Klik op het gekleurde vakje, kies een kleur en klik op 'Ok'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeeldingen:

1. Pas de achtergrondkleur aan van de knop.

2. Pas de kleur aan van de onderste lijn van een knop.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Achtergrondkleur fotoalbums & activiteiten instellen

Om de achtergrond in te stellen, ga je het thema aanpassen van de website. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Klik op het gekleurde vakje, kies een kleur en klik op 'Ok'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeeldingen:

1. Stel de achtergrondkleur in van de balk 'recente fotoalbums en activiteiten'.

2. Stel de kleur in van de lijn boven de balk.

Opmerking: Deze balk komt enkel voor op de home-pagina.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Kleuren van footer instellen

Om de kleuren van de footer in te stellen, ga je het thema aanpassen van de website. Hiervoor volg je bovenstaande stappen (1 tot 2).

3. Klik op het gekleurde vakje, kies een kleur en klik op 'Ok'.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeeldingen:

1. Stel de achtergrondkleur in van de footer.

2. Stel de kleur in van de lijn boven de footer.

3. Stel de tekstkleur in.

4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.