Activiteit verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een activiteit te verwijderen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.
2. Klik op 'Activiteiten' in het menu links.

3. Kies voor 'Beheren' bij de 'Acties' van de activiteit.

4. Klik rechtsonder op 'Deze activiteit verwijderen'.

5. Deze actie hoef je een tweede keer te bevestigen door te klikken de rode knop 'Activiteit verwijderen'.

6. Bevestigen.

• Een verkoop verwijderen

Indien je een verkoop wilt verwijderen, dan worden alle gegevens in verband met deze verkoop verwijderd. Indien er al producten werden aangekocht en kostennota's gegenereerd werden, dan kan je de verkoop niet verwijderen voor je de kostennota's verwijderd hebt.

Opmerking: wanneer je de activiteit hebt verwijderd, kan je die actie niet meer ongedaan maken.

• Een activiteit of wedstrijden.

Opmerking: als een activiteit verwijderd wordt, zullen alle inschrijvingen eveneens verwijderd worden. Indien de activiteit is afgelopen en er zijn kostennota's gegenereerd, dan zal je eerst de kostennota's moeten verwijderen om de activiteit te kunnen verwijderen.

Opmerking: Indien je rechten hebt voor de module 'Fincanciën', dan kan je de kostennota's beheren door te klikken op het nummer in bovenstaande afbeelding. Daarna kan je kiezen voor 'kostennota verwijderen'.