Module: Inschrijvingen
Inschrijfpagina voor externe deelnemers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer leden of externen zich willen inschrijven via de website, komen ze op een inschrijfpagina terecht. Aan de hand van deze pagina kunnen ze:
A. Inloggen op hun Peepl-account en zich inschrijven
B. Een Peepl-account aanmaken en zich inschrijven (externen)

Opmerking: Externen die een Peepl-account aanmaken, krijgen contactrechten en kunnen dus niets raadplegen in Peepl. Ze krijgen enkel toegang tot inschrijvingen die op de website geplaatst zijn.

Om de inschrijfpagina te wijzigen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Inschrijvingen' in de linkerkolom.

4. Wijzig de instellingen.

Onderstaande letters komen voor op bovenstaande afbeelding:
A. (De)activeer de pagina inschrijvingen.
B. Bepaal of nieuwe gebruikers toegelaten zijn.
C. Kies de tekst die verschijnt op de knop op de website.
D. Voeg eventueel instructies toe.
Tip: Deze instructies verschijnen boven de inschrijvingen in Peepl.
E. Stel de opmaak van de inschrijvingspagina in. Geef tekst in en kies een achtergrondafbeelding.
F. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.