Postvak bekijken en bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een postvak te bewerken of de rechten te wijzigen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op 'Postvak bewerken'.

4. Wijzig de gegevens en klik op opslaan.

1. Geef het postvak een naam.

2. Toegangsbeheer: Gebruikers met toegang tot dit postvak mogen mailings bekijken, verwijderen, versturen naar de toegelaten ontvangers

3. Toegelaten ontvangers: De geselecteerde contacten zijn de mogelijke ontvangers van mailings die verstuurd worden vanuit dit postvak.

4. Type postvak: in een gedeeld postvak kunnen gebruikers alle verzonden mailings bekijken & verwijderen. In een persoonlijk postvak hebben gebruikers alleen toegang tot hun eigen mailings.

5. Stel in wie de afzender is van dit postvak.

6. Stel in naar welk e-mailadres antwoorden gestuurd worden.