Module: mailings
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de hand van de module 'Mailings' kan je verschillende postvakken aanmaken. Bij deze postvakken kan je verschillende rechten instellen.
In deze postvakken kunnen gebruikers met rechten mailings toevoegen.

Beheerrechten mailings

Als administrator kan je de verantwoordelijkheid om mailings te versturen verdelen over meerdere gebruikers, zonder dat ze beheerder van de module 'communicatie' moeten zijn. Dat kan door meerdere postvakken aan te maken en telkens de beheerrechten en toegelaten ontvangers ervan in te stellen.

Voorbeeld

Als voorzitter van een voetbalvereniging wil je de taken te verdelen en wil je dat de trainers elk hun mailings kunnen versturen.

We bekijken het voorbeeld van de trainer(s) van de U17:

• Naam: Mailbox U17

• Beheerrechten: gebruikers met de functie ‘trainer’ in de groep ‘U17’

• Toegelaten ontvangers: de volledige groep ‘U17’

Vanaf nu wordt er een postvak toegevoegd bij de trainer(s) van de U17 waarmee enkel mailings verstuurd kunnen worden naar de groep U17.

Voorbeeld

Als CEO wil je de taken te verdelen en wil je dat de locatieverantwoordelijken elk hun mailings kunnen versturen.

• Naam: Mailbox Antwerpen

• Beheerrechten: gebruikers met de functie ‘Locatieverantwoordelijke’ in de groep ‘Antwerpen’

• Toegelaten ontvangers: de volledige groep ‘Antwerpen’ en eventuele segmenten.

Op deze manier mag de locatieverantwoordelijke mailen naar alle gebruikers en contacten in de groep 'Antwerpen' maar niet naar 'Gent' of 'Brugge'.

Mailings bekijken

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Bekijk het overzicht.

Onderstaande cijfers worden afgebeeld op bovenstaande afbeelding:

1. Bekijk alle postvakken.

2. Voeg een postvak toe.

3. Zoek een mailing in het geselecteerde postvak.

4. Selecteer mailings om gemeenschappelijke acties uit te voeren. Deze acties worden enkel toegepast op het geselecteerde postvak.

5. Bekijk meer informatie over een mailing zoals de aanmaakdatum, de titel en auteur.

6. Bekijk het aantal ontvangers en hoeveel keer de mail geopend is.

7. Bekijk de tags van een bepaalde mailing.

8. Voer een actie uit op een mailing zoals: bekijken, verwijderen, kopiëren naar een concept of kopiëren naar een nieuwsbericht.

9. Maak een mailing op.

10. Bekijk, bewerk of verwijder een concept.