Document verplaatsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Document verplaatsen naar een bestaande map

Om een document te verplaatsen naar een bestaande map of categorie, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.
2. Klik op 'Documenten' in het menu links.

3. Kies voor 'Bekijken' bij de 'Acties' van een categorie.

4. Selecteer de submap in de rechterkolom.

5. Selecteer de documenten die je wenst te verplaatsen en kies voor 'Verplaatsen naar map' bij de 'Acties' bovenaan.

6. Kies de submap of categorie in de keuzelijst en klik op 'Bevestigen'.

Opmerking: Indien je de documenten wenst te verplaatsen naar een andere submap van een andere categorie, dan kan dit ook op deze manier. Hiervoor selecteer je de 'categorie > submap' in de keuzelijst.

Document verplaatsen naar een nieuwe map

Om één document of meerdere documenten te verplaatsen naar een nieuwe map, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.
2. Klik op 'Documenten' in het menu links.

3. Kies voor 'Bekijken' bij de 'Acties' van een categorie.

4. Selecteer de submap in de rechterkolom.

5. Selecteer de documenten die je wenst te verplaatsen en kies voor 'Nieuwe map van selectie' bij de 'Acties' bovenaan.

6. Geef een naam in voor de nieuwe map die je wenst aan te maken en klik op 'Bevestigen'.

Opmerking: Er wordt een submap aangemaakt met de geselecteerde bestanden.