Overzicht betaalde kostennota's
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een overzicht van betaalde kostennota's aan te maken afhankelijk van een bepaalde periode, volg je deze stap:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Financiën' in het menu links en daarna op 'Kostennota's'.

3. Klik op 'Rapporten > Betaalde kostennota's'.

4. Geef een start- en eindatum in van de periode waarvan je de kostennota's wenst te bekijken en klik op 'Zoeken'.
(Voorbeeld: Alle kostennota's die betaald zijn in januari)

5. Bekijk het overzicht.

Tip: Zoek kostennota's aan de hand van de zoekbalk of filter aan de hand van de pijltjes in de titelkolom.

Tip: Bekijk een kostennota door te klikken op de oranje knop 'Bekijken'.

Tip: Bekijk de totale waarde van de periode rechtsonder. Dit is een totaal van alle betaalde kostennota's.